Haarwerken voor vrouwen – lang model

Haarwerken voor vrouwen, zowel in synthetisch als in echt haar. Modellen met lang haar. Collectie pruiken met lang of kort haar. Tevens verzorgingsprodukten.

Model 1

Model 1

Model 2

Model 2

Model 3

Model 3

Model 4

Model 4

Model 5

Model 5

Model 6

Model 6

Haarwerken voor vrouwen lang haar

Salon Ellen de Koning Dalfsen Overijssel beschikt over een ruime collectie haarwerken voor vrouwen lang model. De modellen haarwerken voor vrouwen lang model zijn zowel in synthetisch als in echt haar te leveren. Wat de voor- en nadelen hiervan zijn wordt u in een persoonlijk gesprek duidelijk uitgelegd. Mocht u door chemotherapie, alopecia of andere aandoening uw haren verliezen dan is een haarwerk een goed hulpmiddel om er goed en natuurlijk uit te zien. Ook voor mannen die te maken hebben met een vorm van kaalheid bieden wij een oplossing.

haarwerk

haarwerken voor vrouwen lang haar pruik pruiken chemo kaal hoofd. Salon Ellen de Koning beschikt over een ruime collectie haarwerken. De modellen zijn zowel in synthetisch als in echt haar te leveren. Wat de voor- en nadelen hiervan zijn wordt u in een persoonlijk gesprek duidelijk uitgelegd. Levering gebeurt uit eigen voorraad of binnen 2 werkdagen. De levertijd van een op maat gemaak haarwerk is 12 weken.
De gemiddelde levensduur van een haarwerk bedraagt ongeveer een half tot één jaar. Dit is afhankelijk van uw werkomgeving, sportbeoefening, talgafscheiding en de verzorging van uw haarwerk. Indien u dit wenst kunt u uw haarwerk bij mij laten wassen/stylen. Op de haarwerken zit een 6 maanden garantie op eventuele fabricagefouten.
U krijgt persoonlijke aandacht, vandaar dat ik alleen op afspraak werk. U krijgt een intake-gesprek waarin ik u graag help met het maken van een keuze. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos en zal na ons telefoongesprek binnen 5 dagen plaatsvinden.
Mocht u niet in staat zijn om naar de salon te komen dan kom ik graag naar u toe voor het aanmeten en/of afleveren van een haarwerk. Dit kan bij u thuis zijn of in het ziekenhuis.
Afhankelijk van uw behandeling is het mogelijk dat u uw haar behoudt. Blijkt dat u toch geen haarwerk nodig heeft dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos een haarwerk bij mij reserveren van 3 tot 6 weken. Mocht blijken dat u het wel nodig heeft dan ligt het haarwerk voor u klaar in de salon. Wel vraag ik u om het mij aan te geven als u het haarwerk niet nodig heeft.
Salon Ellen de Koning Dalfsen beschikt over een ruime collectie haarwerken voor vrouwen lang model. De modellen haarwerken voor vrouwen lang haar zijn zowel in synthetisch als in echt haar te leveren. Wat de voor- en nadelen hiervan zijn wordt u in een persoonlijk gesprek duidelijk uitgelegd. Mocht u door chemotherapie, alopecia of andere aandoening uw haren verliezen dan is een haarwerk een goed hulpmiddel om er goed en natuurlijk uit te zien. Ook voor mannen die te maken hebben met een vorm van kaalheid bieden wij een oplossing.

U krijgt persoonlijke aandacht, vandaar dat ik alleen op afspraak werk. Indien nodig kom ik ook graag bij u aan huis.
haarwerken voor vrouwen lang haar pruik haarwerk

 
Anbos
Anko Logo
Sgc1