Klachtenprocedure

U kunt altijd bij mij terecht met eventuele klachten. Deze worden zorgvuldig door mij behandeld. Als het voor mij mogelijk is de klacht zelf op te lossen, doe ik dat onmiddellijk, terwijl u erop wacht of als daar op dat moment geen tijd voor is, binnen 2 werkdagen. Mocht de fout bij de leverancier liggen, dan wordt het haarwerk, na overleg met de desbetreffende leverancier, direct ter reparatie retour gestuurd. Er wordt altijd naar gestreefd om het binnen 6 weken weer terug te hebben. Natuurlijk is dit voor u kosteloos, tenzij uw klacht een gevolg is van een verkeerde behandeling van uw kant.

klachtenprocedure

schoonheidssalon Dalfsen klachtenprocedure, schoonheidssalon Overijssel klachtenprocedure, salon Ellen de Koning haarwerken schoonheidsbehandeling klachtenprocedure
U kunt altijd bij mij terecht met eventuele klachten. Deze worden zorgvuldig door mij behandeld volgens de klachtenprocedure. Als het voor mij mogelijk is de klacht zelf op te lossen, doe ik dat onmiddellijk, terwijl u erop wacht of als daar op dat moment geen tijd voor is, binnen 2 werkdagen. Mocht de fout bij de leverancier liggen, dan wordt het haarwerk, na overleg met de desbetreffende leverancier, direct ter reparatie retour gestuurd. Er wordt altijd naar gestreefd om het binnen 6 weken weer terug te hebben. Natuurlijk is dit voor u kosteloos, tenzij uw klacht een gevolg is van een verkeerde behandeling van uw kant.

Geschillencommissie

klachtenprocedureSalon Ellen de Koning is aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken (SGC) en werkt volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging. Heeft u een klacht waar u met mij niet uit komt, dan kunt u bij de Geschillencommissie terecht. Het doel van deze commissie is om geschillen tussen consument en een ondernemer op een goede, snelle en eenvoudige manier op te lossen. De Geschillencommissie is erkend door de overheid, waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissingen gewaarborgd zijn.

Meer informatie en de algemene voorwaarden vindt u op www.anko.nl/voorwaarden

 

 
Anbos
Anko Logo
Sgc1