Schoonheidssalon

Welkom bij Schoonheidssalon Ellen de Koning

U wordt ontvangen in een mooie, rustgevende ambiance waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning centraal staat.
Iedere behandeling in de schoonheidssalon wordt ingeleid met een huidanalyse waarbij de huidige conditie van de huid bepaald wordt en daarmee doelgericht een behandeling gekozen kan worden. Er wordt zoveel mogelijk met de handen gewerkt maar voor huidverbetering en het aanpakken van huidproblemen wordt specifieke apparatuur gebruikt.
 

haar huid haarwerk schoonheidssalon Dalfsen schoonheidssalon Overijssel

schoonheidssalon labiosthetique2
 
 
schoonheidssalon labiosIn de salon wordt gewerkt met het exclusieve kwaliteitsmerk La Biosthétique.

Het merk LA BIOSTHÉTIQUE PARIS staat al sinds 50 jaar garant voor een duidelijk profiel en kwaliteits-producten. In het hartje van Parijs, aan de voet van de Arc de Triomphe, met zicht op de Eiffeltoren en slechts enkele meters verwijderd van de Champs-Élysées, bevindt zich het internationale hoofdkwartier van La Biosthétique. Hier in Parijs, de hoofdstad van mode en schoonheid, ontwikkelde de biochemicus Marcel Contier reeds in het begin van de jaren vijftig het sensationele en innovatieve Total Beautyconcept van La Biosthétique. Nog steeds ontwikkelen wetenschappers de producten van La Biosthétique in de modernste laboratoria, zonder dierproeven en op basis van actuele resultaten uit de cosmetica en de geneeskunde. De vervaardiging van de producten geschiedt aan de hand van de laatste wetenschappelijke kennis en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.
 
 

 
Anbos
Anko Logo
Sgc1